Naar inhoud springen

Overleg:Navy Cross

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Omgedraaid

[brontekst bewerken]

In het artikel staat:

Oorspronkelijk was het Navy Cross na de Navy Distinguished Service Medal de op twee na hoogste onderscheiding, maar dit werd op 7 augustus 1942 omgedraaid.

Ik vind deze zin ietwat ingewikkeld. Misschien is een verduidelijking mogelijk door er meerdere zinnen van te maken, bijvoorbeeld:

Het Navy Cross was oorspronkelijk de op twee na hoogste onderscheiding, maar op 7 augustus 1942 moest het deze plaats afstaan aan de Navy Distinguished Service Medal. Sindsdien is het Navy Cross de op drie na hoogste onderscheiding.

Mooi artikel verder! Met vriendelijke groet, Mathonius 4 okt 2013 00:13 (CEST)Reageren

Hoi Mathonius, dank voor het meedenken! Je leest het echter verkeerd (dat reken ik mezelf aan, heb het nu ook aangepast): voor 1942 was het 1. MoH, 2. Navy Distinguished Service Medal en 3. Navy Cross. Na 1942 werden 2 en 3 omgedraaid, dus 1. MoH, 2. Navy Cross, 3. Navy Distinguished Medal. Ik hoop dat het er nu beter staat. Groet, Adnergje (overleg) 4 okt 2013 15:08 (CEST)Reageren
Oké. Ik denk dat het zo inderdaad duidelijk genoeg is. Bedankt! Mathonius 4 okt 2013 19:21 (CEST)Reageren
[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Navy Cross. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 2 aug 2017 00:04 (CEST)Reageren